Nyt album fra Michael W. Smith

Album nummer 22 er netop udkommet fra Michael W. Smith. Med 27 års erfaring i musikbranchen har den kristne sanger stadig meget at byde på.Smith lægger ud med sin cover-version af nummeret ”Save me from my self” fra danske Carpark North. Selv om nummeret er let genkendeligt, bliver det alligevel hans eget. Måske fordi hans karakteristiske stemme lyder så velkendt. Det høje tempo fortsætter i sang nummer to; ”Take my breath away”.
Herefter skrues tempoet lidt ned i ”Run to you” – et dejligt intenst nummer, der handler om at overgive sig til Gud, når drømmene er bristet. De fleste tekster handler om den personlige relation til Gud. Der synges i ”jeg”-budskaber. Men Michael W. Smith leverer også to kærlighedssange til sin kone Debbie, “You belong to me” og “Forever yours”. To smukke stille ballader.
Sangen ”Leave” fortæller en historie om en ulykkelig dreng, et hjem med alkohol, mobning og manglende omsorg – og et råb til Gud. Der er ingen prædiken i det, men det giver stof til eftertanke. Hvor mange er der rundt omkring, som vi kan række ud til? Dette lidt vemodige nummer efterfølges af ”One more time”. Sangen er en opmuntring til at se fremad. ”You wil make it” og ”give it one more try” synger Smith.

Stilen er Smiths egen og genkendelig fra tidligere album. Men der er samtidig nye tilsæt med synthesizers og elektroniske effekter. Alt i alt endnu et rigtig godt album fra Michael W. Selv om der siden hans første udgivelse at blevet meget større udvalg i kristen musik, beviser han her, at han ikke kun sælger pga. sit kendte navn. Han er bare rigtig god og rammer rigtig – igen!
Lisbeth