FCU: 10.000 tak!

Auktionarius kom selv på auktion, da FC Udfordringen samlede ind til et brasilianske børn.
Indsamlingsrekorden på de 9.000 kroner var blevet slået. Men salen ville over den magiske grænse på 10.000.

Der blev budt, grinet og handlet i porten, da FC Udfordringen holdt velgørenhedsauktion på Hotel Hebron.

Da der ikke var flere genstande tilbage, måtte auktionarius til sidst sætte en date med ham selv på auktion. Der blev grinet, da hans kone blev overbudt, og FC Udfordringens formand havde købt sig retten til en date med cheftræneren.
Det var de nye konferencelokaler på Hotel Hebron, der i år dannede rammerne om FC Udfordringens store velgørenhedsauktion. Ligesom de to forgående år havde klubbens medlemmer fået samlet gode gaver ind fra sponsorer og støtter. Disse blev solgt til højstbydende, og alle pengene blev igen i år blive sendt til et UMO projekt i Recive, Brasilien.

Har selv besøgt stedet

Aftenen startede med Sarah Friis og Rebecca Aabo, der næsten havde lige havde været i Brasilien og besøge projektet. For selv om man kunne læse alt om arbejdet i sidste uges Udfordringen, var det rart at blive mindet om, hvad pengene gik til. Efter pigernes glimrende foredrag kunne aftenens auktion begynde.
Der var alt fra konditorkager, Brøndbytrøjer, gavekort, fodbolde og et hybrid-ur. Der var rigtigt mange gode ting, og specielt Toyota Danmark, fam. Kidding og Hotel Hebron havde oppet sig og givet rundhåndet til auktionen. Der blev budt meget og højt. Nogle for at presse prisen, andre for at få fingrene i de flotte genstande. Men budt, det blev der.
Aftenens højdescorer blev et gavekort for to personer til Radisson Hotel med 9 retters middag, adgang og penge til kasinoet. 1.300 måtte den heldige vinder af med. „Men det gik jo til et godt formål“ hørte man mange gange i løbet af aftenen. Det blev til to hyggelige timer med gode bud og en masse latter. Sjældent har det været så sjovt at samle penge ind. Aftenen var både socialt og indsamlingsmæssigt en kæmpe succes, og det selv om mange havde valgt at tage i PARKEN og se FCK spille 1-1 med FC Barcelona. Der er ingen tvivl om, at der næste år igen vil blive råbt: „Første, anden, tredje, SOLGT!“
Samuel