Døbt efter et Alphakursus

Den 27 juni i år blev Martin Madsen fra Karlslunde døbt i en alder af 31 år. Det skete efter, at han havde deltaget i et Alphakursus i Karlslunde Strandkirke.”Mit første møde med Strandkirken var sidste år, hvor jeg var i kirken medin søn Magnus.

Martin Madsen

Martin fortæller:
Min kone og jeg var lige flyttet til Karlslunde fra Odense, og jeg ville gerne prøve at give ham et indtryk af den kristne tro, som han er døbt ind i.
Selv var jeg ikke døbt, men jeg ønskede at prøve at forstå det dybere budskab.Gudstjenestens udformning og fællesskabet i menigheden betog mig meget. Så da muligheden bød sig for at komme på Alpha kursus, slog jeg til. Jeg kunne mærke, at der var noget i kristendommen, som jeg følte mig draget af.

Jeg var dog lidt bekymret for hvem, der ville deltage på kurset, f.eks. om holdet kun ville bestå af pensionister fra det lokale plejehjem. Men hvor skulle jeg dog tage fejl, godt nok var jeg yngste mand på holdet, men trods aldersforskellen fik vi hurtigt opbygget et rigtigt godt venskab.
Kurset var meget spændende og jeg fik virkelig øjnene op for Jesu budskab.

Der var også svar på mange af de spørgsmål, som jeg havde i forhold til, hvordan man kan tro.

HÅ-lejren

I april var Alpha-kurset på en tur, som blev kaldt Helligåndslejren. Turen gav mig det sidste skub ud i at turde vedkende mig min tro og give mit hjerte til Gud. Under den fælles lovsang på lejren, blev jeg for første gang i mit liv fyldt af Helligånden.
Da jeg om aftenen bad min aftenbøn, som vi havde lært det på kurset, blev jeg i samråd med Faderen, Sønnen og Helligånden fyldt af ånden. Det var en meget stærk oplevelse.

Førte til dåb

Hvad skulle nu kunne hindre mig i at blive døbt? Så søndag den 27. Juni 2010 blev jeg døbt i Strandkirken. Jeg vil i den forbindelse gerne takke for de dejlig ord, som folk fra menigheden
var oppe og sige ved min dåb. Samt de fine gaver. Det betød rigtigt meget for mig. Og som jeg sluttede min tale med ved dåben, vil jeg slutte denne historie.
Tak Gud!”