Katolikker vil nu ud med ’den gode historie’

Den Katolske Kirke i Danmark er ved at komme til hægterne efter det seneste års misbrugssager. Nu vil de ud med den gode historie fra det største kirkesamfund uden for Folkekirken.
Fredag den 19. november var kirkens kommunikationsarbejdere samlet for at blive skarpere til at fortælle de gode historier, som kirken er fuld af, og lære at skrive let, levende og læsevenligt i eget blad og hjemmeside.
Til opgaven havde de tilkaldt Svend Løbner fra Kirkeligt Medieakademi. Han havde analyseret fire numre af avisen Katolsk Orientering:
– Tak for de mange kreative indspark. Indlæggene bar præg af et stort overblik, og de mange konkrete råd var noget, vi umiddelbart kunne omsætte til praksis, sagde informa-tionschef i Katolsk Kirke Niels Messerschmidt efterfølgende.