’TRO PŒ hver uge på Tv2 Østjylland

Den regionale tv-station TV2 Østjylland sætter fokus på tro. Det sker i programmet ’Tro På’, som tager udgangspunkt i Folkekirken og Danmarks kristne historie.

Tidligere udsendelser kan ses på www.tv2oj.dk

I ’Tro På’ kan seerne komme med ind i miljøer og til begivenheder, der har udgangspunkt i troen. Man kan møde mennesker, for hvem troen spiller den største rolle i tilværelsen. Man kan møde kendte og knap så kendte mennesker og høre om deres liv, og om den betydning troen har for dem.
’Tro På’ produceres af Århus Folkekirkelige TV. Det er et lille, meget aktivt foretagende, som har eksisteret siden 1996.
Arbejdet finansieres af en lang række menighedsråd i Århus Stift. Århus Folkekirkelige TV’s væsentligste opgave er at sætte fokus på de kristne grundværdier, der kendetegner livet i rammerne af Den Danske Folkekirke.
Ankermanden er Jesper Henning Pedersen, som tidligere har været videojournalist i Danmarks Radio. Sammen med en lille håndfuld entusiastiske mediefolk skildrer han det liv, der afspejler livet i troen.

’Tro På’ kan ses hver mandag kl. 11.00 på TV 2 | ØSTJYLLLAND og hver fredag kl. 20.30 på Kanal Østjylland.
/lt