Tre feriemuligheder:

Et fristed for familien

Familier på vej afholder familielejr på Sommersted Efterskole d. 24. – 30. juli, og undervisningen er først og fremmest målrettet parforholdet.
Årets gæstetalere (billedet) er et hollandsk par, Helma og Bram de Blouw, med mange års erfaring fra deres eget parforhold, arbejde og tjeneste. Ud over undervisningen formiddag og aften vil de stå til rådighed til samtale og rådgivning.
Sideløbende med voksenprogrammet er der program for børn fra 3 år, for teenagere og for de ’unge voksne’ i alderen 17-25 år.

Lejr for småbørnsfamilier

Ungdom med Opgaves familielejr på Sjellebro ved Randers er særlig velegnet til familier med mindre børn.
Med et maksimalt deltagerantal på 150 er lejren både overskuelig og personlig. De fysiske rammer er velegnede for de mindre børn, og der er afspæringer omkring lejrens areal.
Arrangørerne tilbyder program til børn helt ned til 2 år. Børnene er inddelt i grupper efter alder op til og med 6. klasse. Der tilbydes ikke program for teenagere.
Lejren har i år fokus på familiens liv og vil med undervisningen styrke og inspirere både børn og voksne til at tage nye skridt med Gud og med hinanden. Lejrens undervisere er Philip og Terry McCurley, som i 10 har været en del af ledelsen i UMO Sverige. Lejren afholdes fra den 10. – 16. juli.

UMOs familelejre har forskellige grupper for børnene.
Vil fællesskabet med Gud

Djurslands Efterskole danner igen rammen for Ungdom med Opgaves anden familielejr. Her er fokus i år på det personlige fællesskab med Gud. Det sker 24. – 30. juli.Underviserne er Jono og Mary Turner fra New Zealand, som siden 1983 fuldtids har arbejdet i Ungdom med Opgave.
På denne lejr har teenagerne deres egen lejr i lejren. De sover sammen på sovesale og følger deres eget program formiddag og aften. Der er også et særligt tilbud til lejrens unge mellem 17 og 25 år, med mulighed for fællesskab, fokuseret omkring de ting, der rører sig i den aldersgruppe. For børn i alderen 3 – 12 år er der aldersinddelte aktiviter.