Hellige Helge kommer i tvivl

Debutroman om en ung gymnasieelev.
En by i Rusland er en roman for unge om tro og tvivl hos en ung gymnasieelev, der er vokset op med de gode, solide, kristne værdier.
Helge er vokset op i et kristent hjem og har sin faste gang i en kristen ungdomsforening, sikkert i Luthersk Mission. Han går i gymnasiet og har bl.a. faget russisk. Sammen med russisk-holdet er han i St. Petersborg på studietur. Kammeraterne regner ham som en skaknørd og som Hellige-Helge.
På turen bringes Helge i forskellige situationer, der får ham til at tvivle på sin tro, og en dag på turen krakelerer facaden fuldstændig.

Lidt mystisk

Romanen veksler mellem drøm og virkelighed, og ind imellem kan man komme i tvivl om, hvad der er drøm, og hvad der er virkelighed. På den måde kan bogen virke lidt mystisk, men den formår at holde læseren fanget hele vejen igennem.

Fin debut

Romanen er Henrik Gren Hansens debutroman, og han viser, at han godt kan få en historie til at fungere, og sproget er fyldt med billeder, der gør det hele meget levende.
Jeg ser frem til hans næste bog med spænding. Måske har vi her en ny kristen forfatter, som vi for alvor kan glæde os over?

Henrik Gren Hansen: En by i Rusland
184 sider • 199,95 kr. • LogosMedia