200 helbredt i Malmø

Op mod 200 blev helbredt under helbredelseskonference, og mange rystede og faldt om, da de blev berørt af Helligåndens kraft.Det var mere end ord, der blev forkyndt i Malmø, da 860 var forsamlet til helbredelseskonference.Flere rystede, grinede, stønnede, græd eller faldt om, da Helligånden kom over dem, og mange blev helbredt. Både til forbøn og under undervisningen.
Talerne fik også flere kundskabsord, fx om at der var nogle, der havde ondt i nakken, foden eller havde migræne.
Herefter bad alle i salen for dem, der havde den pågældende sygdom eller smerte – og rigtig mange blev helbredt.
Hver eneste dag blev der bedt for syge, og i løbet af konferencen, der varede fra den 10.-13. august, fik 11 døve hørelsen tilbage, og folk blev helbredt for alle mulige sygdomme og smerter. Fx kom en mand op på scenen og gav sin stok væk – han var blevet helbredt og havde ikke brug for den mere…
I slutningen af konferencen stod ca. 200 af deltagerne og viftede med armene som tegn på, at de var blevet helbredt under konferencen.

Chokeret over sin egen helbredelse

Anne Storgaard oplevede selv en helbredelse.

Anne Storgaard fra Århus er spastisk lammet i venstre side og var egentlig både træt og ugidelig, da da to venner fredag aften fik hende hevet med op til forbønnen foran scenen.
De fik fat i en af talerne, Bill Johnson, som bad for hende. Men hun mærkede ingenting.
– Der skete ikke noget, sagde Anne Storgaard efter bønnen, men Bill Johnson siger: ”Prøv at gøre det, du ikke kunne gøre før.”
– Jeg kom i tanke om, at jeg ikke kan bevæge begge mine hænder på samme tid på grund af min lammelse, fortæller Anne Storgaard, som derfor holdt begge sine arme strakt ud foran sig og begyndte at bevæge – begge hænder!
– Jeg blev meget forskrækket og begyndte at græde, husker Anne Storgaard, der var forbløffet og helt overvældet over at blive helbredt. Hun har stadig lammelse i venstre side, men en del af denne lammelse blev helbredt, så hun nu kan bruge begge hænder samtidigt.

I himlen som på jorden

Næste morgen fornemmede hun, at Jesus sagde, at der var vundet en stor sejr. Samt at det, der var sket i hendes tankegang, var endnu større end den fysiske helbredelse. For her skete der også en hel del på konferencen.
– Jeg har forstået mere af, at Gud virkelig ønsker, at Hans vilje skal ske ”som i himlen således også på jorden”.
At Gud helbredte mig fysisk har givet mig et større billede af, hvad han faktisk kan! Jeg har også fået mere frimodighed til at bede for fysisk helbredelse for andre. For Gud ønsker ikke kun, at vi skal være hele indeni, men også ”udenpå”, smiler Anne Storgaard.

Hævelse forsvandt

Mikkel Ramlov var vidne til andres helbredelser, da de sammen med mange andre unge var til helbredelseskonference i Sverige.

Mikkel Ramlov var ligesom de andre deltagere med til at bede for de deltagere, der var syge.
– Jeg bad for en af mine venners hånd, som var hævet, og jeg kunne mærke, at det forsvandt, mens jeg bad! Han kunne også selv mærke en betydelig forandring, siger Mikkel Ramlov.

Helbredt på Burger King

Fredag aften gik mange af deltagerne ud på gaderne for at bede for og snakke med folk. Mikkel Ramlov og en af hans venner fra Danmark fulgtes med en svensk pige fra konferencen.
I løbet af aftenen mødte de to piger på Burger King, der havde brug for helbredelse. Mikkel bad for den ene, mens vennen og svenskeren bad for veninden.
– Det var hendes led, der gjorde ondt i hele kroppen. Jeg bad for hende, befalede over smerten, og om at Jesus ville tage den, og jeg takkede for Hans nærvær. Det tog ét minut, og så spurgte jeg, om hun havde det bedre, fortæller Mikkel Ramlov.
Og det havde hun, i hvert fald lidt bedre, hvorefter jeg bad igen. Takkede Jesus for det, han havde gjort og bad om, at Han må tage smerten fuldstændig væk.
– Nu er det fuldstændig væk! sagde hun, mens hun løftede armene over hovedet og tjekkede efter i kroppen, forklarer Mikkel Ramlov.
Samtidig så Mikkel, at de andre bad for veninden, der nu sad med fugtige øjne. Hun var blevet helbredt for noget i lysken og skinnebenet, som hun har haft de sidste 3-4 år.


Artiklen fortsætter efter annoncen:En 13 år gammel profeti over Danmark nævnt i Sverige.

For 12 år siden beskrev vi her i Udfordringen en profeti givet over Danmark af Bobby Conner, der dengang var på gennemrejse i Danmark og Sverige.

Samme profeti blev igen nævnt – her 12 år senere – til en helbredelseskonference i Malmø midt i august af taleren Randy Clark. Han skulle hilse fra Bobby Conner, der havde fortalt ham, at han gerne ville med Randy Clark til Danmark, fordi han forventede, at der ville ske store ting.
– Et profetisk ord udfolder sig foran mig. For 12-13 år siden gav Bobby Conner, en mand med stærk profetisk gave, mig dette ord. Det var for hele Danmark. Han sagde, at Gud vil bruge jer til en kraftfuldt bevægelse ved Helligånden i Danmark. Jeg fortalte aldrig folk om dette profetiske ord, men ventede for at se, hvad der ville ske. I dag inviterede en dansk pastor mig til at holde en konference i Danmark. Forventer noget stort! skrev Randy Clark samme dag på sin facebook-side.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Endnu et ord til Danmark

Der blev også givet et andet ord til Danmark af en midaldrende svensk kvinde, som samme dag var blevet vækket tidligt om morgenen ved 6-tiden, hvorefter Gud havde givet hende et ord til Danmark: ”Danmark vil gå, hvor ingen andre har gået.”
Det gav ikke umiddelbart nogen mening for hende, da Danmark på det tidspunkt slet ikke var blevet nævnt på konferencen. Men senere på dagen hører hun, at de danske deltagere samles for at bede for Danmark. Og samme dag nævner Randy Clark den 12 år gamle profeti over Danmark.

Gud vil ryste Danmark

I profetien så Bobby Conner, som fik profetien, at Guds hånd ville ryste Danmark for at opvække de ”tørre ben”, samt at der ville være en ”vidunderlig enhed” mellem Danmark og Sverige – hvor profetien netop blev nævnt igen.
Vi har ledt i arkiverne og fundet frem til profetien, som den blev gengivet i Udfordringen for 13 år siden.

Gud vil ryste Danmark vågen
– Jeg havde et syn, da jeg kom til København, hvor jeg så Guds hånd komme og ryste Danmark vågen. Det var en god rystelse, ikke en dårlig. Og Han sagde: Det hænger sammen med Romerbrevet 13:11 om at vågne op og aflægge mørkets gerninger, og også Ezekiels bog 37 om de tørre ben.
Så jeg ved, at der kommer en rystelse og en opvågning til Skandinavien, fortalte Bobby Conner til Udfordringen i september 1998. Han tilføjede:
– Herren sagde også: Der kommer til at være en vidunderlig enhed mellem Danmark og Sverige. Brødrene vil finde sammen i enhed. Og Herren sagde: Der er et tegn, som finder sted rundt omkring. Alle de broer og tunneler, der bygges, og som forbinder disse lande. Det er et fysisk tegn, som skal manifestere sig åndeligt.
– Jeg vil sige det her til dig. Alt, hvad jeg ved, er hvad jeg følte, Herren sagde. Han sagde: En dag kommer der til at være et ledermøde på denne ø ud for Danmark, Bornholm, et profetisk møde. Det skal være et profetisk møde blandt skandinaviske ledere, og jeg tror, der er et „sår” dér, et historisk sår, som Gud vil lukke.