Bibelen er god grundbog i ledelse

Global Leadership Summit i København i oktober fokuserer på bibelsk lederskab.
Den 28. og 29. oktober 2011 slår Willow Creek Danmark dørene op til den årlige Global Leadership Summit i Københavns Kulturcenter.

Den danske delegation, som var med på Global Leadership summit i Chicago i år.

Konferencen samler omkring 500 ledere fra kirke- og erhvervsliv og vil i år fokusere på at lede ud fra bibelske værdier.
– Bibelen er bl.a. en fantastisk grundbog om ledelse, siger Willow Creek Danmarks formand Søren Würtz. – Vi vil derfor i år bringe Bibelen i front for at understrege, at undervisningen udspringer fra Bibelens grundværdier. Vi har inviteret Det Danske Bibelselskab og Forlaget Scandinavia til at udstille deres bibelprodukter. Det samarbejde glæder vi os meget til. Vi har godt af en energiindsprøjtning med inspiration til læsning og forståelse af Bibelen, understreger han.

Vil have sæderne fyldt

Søren Würtz er netop kommet hjem fra Willow Creeks Global Leadership Summit i Chicago, som konferencen i København præsenterer sammen med to danske live-talere. Fem deltagere fra Willow Creek Danmark og 16 øvrige danskere deltog i hovedkonferencen i Chicago.
Og begejstringen er stor:
– Min første tanke efter konferencen var: ”Vi skal have alle sæder i Danmark fyldt op i år; dette er simpelthen for godt til at blive forbigået”! Alt var så inspirerende, motiverende og også udfordrende, så det kan være svært at få luft. Men jeg kan love så meget, at der er noget for enhver smag og et indhold, som kan tale ind i mange ledelsessituationer. Man er ikke helt den samme bagefter.

Vitaminindsprøjtning

Willow Creek-konferencen ønsker at bidrage med mange forskellige ting: Ny inspiration, kreative idéer, læring med visdom og motivation som kan omsættes i handling på arbejdet, i kirken, i familie, endog i fritidsinteresser. Det er et vitamintilskud til hele livet.
Det er nu 6. år i træk, GLS holdes i København med ca. 500 deltagende hver gang. Deltagerne kommer fra virksomheder, kirkelige organisationer og fra næsten alle kirkesamfund i Danmark.
– Dette fællesskab er unikt, og det er opmuntrende at opleve den energi, der summer, når der netværkes på kryds og tværs. Jeg kan ikke anbefale nok, at flere tager af sted på GLS-konferencen, slutter Søren Würtz og tilføjer, at konferencen sagtens kan bære 700 deltagere i år.
Yderligere information på willowcreek.dk.
Eva