Festlige middelalders-ture i Jerusalems gamle by

Dele af det kristne kvarter i Jerusalems Gamle By vil i november blive skruet tilbage til middelalderen som en attraktion for udenlandske turister og byens indbyggere.Turistministeriet, “Jerusalems Udviklings-Myndighed” og Jerusalem kommune har taget initiativet til denne sceneforvandling. Projektet, der har fået navnet “Jerusalem Knights”, er gratis for de besøgende.

De vil hver torsdag aften i november, kl. 19-23, kunne opleve dans, ild, akrobatik og teater sammen med musikere, dansere, troldmænd, jonglører, riddere, prinsesser, troubadurer og gøglere.

Adgangen er gennem Jaffa-porten – og så begynder en rejse tilbage til middelalderen.

Mange butikker og restauranter vil holde åbent sent og have specielle tilbud til gæster.

Jerusalem er den største og vigtigste turistby i Israel og en attraktion for millioner af inden- og udenlandske turister. De er tiltrukket af byens historie, skønhed, dens rolle for de tre monoteistiske religioner, det spirituelle aspekt, de arkæologiske fund og naturen – og som en yderligere attraktion Den gamle Bys bazarer og dufte.