25 har grebet udfordringen

Når man arbejder i et udviklingsland, udvikler man ikke mindst sig selv. Det har mange danskere erfaret uanset alder, uddannelse og baggrund. De lokale partnere og de udsendte lærer gensidigt af hinanden og bliver klogere på verden og sig selv.I dette efterår har 25 danskere taget udfordringen op og er rejst gennem Viva Danmarks volontørprogram Impact til henholdsvis Honduras og Thailand for at arbejde på børne- og ungeprojekter. De er taget af sted for at hjælpe, men også for at lære og få anderledes inspiration til deres fremtidige karrierer. 4 af de udsendte er i praktik, og 3 er professionsfrivillige og skal være med til at opbygge bæredygtigt udviklingsarbejde.
De udsendte er: Cecilie Høllsberg Andersen, Katcha Højegaard Nielsen, Camilla Ryborg, Cecilie Iwankow Hausmann, Christian Gaarde Larsen, Camilla Visby Larsen, Caroline Wulff Rhinstrøm Schmidt, Karen Päivinen Jensen, Maria Krarup Husted, Sissel Jørgensen, Anne Morre Madsen, Ann-Kirstine Krag Kristensen, Lea Barüer Christensen, Margit Haldrup, Malene Klit Selch Jensen , Maria Hjort Clausen, Niels Skov Knudsen, Marie Kobbersmed, Peter Engell Tranbjerg, , Daniel Sidelmann Knudsen, Charlotte Grothe Lynggren, Dennis Grothe Christensen, Ivan Rasmussen, Elin og Ketil Skipper Lymann. Placeringen på billedet passer ikke med rækkefølgen af navne.