Politi undskylder anholdelse

Caféejer Mr. Murray fra Blackpool, i det nordvestlige England, blev truet af politiet for at fremvise bibelske dvd’er.
Politiet mente, at han brød loven ved at vise dvd’erne.Men politiet havde misforstået loven ”Public Order Act”, der forbyder brug af fornærmende og groft sprog, men tillader almindelig brug af religiøse udtryk. En ny politimand besøgte caféejeren og gav tilladelse til at vise dvd’erne. Han beklagede situationen og Mr. Murray tilgav politiet. Men han glemmer ikke, hvad de to politimænd havde sagt:
– De sagde, de var forpligtet til at undersøge mine forhold. Men det var ikke en undersøgelse. De havde allerede besluttet på forhånd, at jeg var forkert på den. De spurgte aldrig om at se dvd’erne eller om min side af historien. De har også sagt, at de aldrig har dømt mig for at vise Bibel dvd’er. Det er ikke sandt, siger Mr. Murray til Dailymail.