Lovsang verden over 11-11-11

Global Day of Worship inviterer alle lande og tidszoner til at deltage i fælles lovsang til Jesus.11. november 2011 (11-11-11) bliver der holdt en dag med lovsang verden over. Deltagere fra omkring 20 forskellige nationer har allerede registreret sig på hjemmesiden og der bliver stadig flere.

Kristne verden over vil den 11/11/11 deltage i lovsang.

Arrangementet er arrangeret af kristne kirker i USA, og formålet er at se Jesus Kristus blive løftet op over hele verden. Det vil være en dag, der forener mange trosretninger inden for kristendommen, imens forskellene i måden at kommunikere troen på accepteres og fejres.
– Igennem en forening, en fejring og en tilbedelse i Jesu navn vil verden få øjnene op for, at vi er hans disciple, fortæller de begejstrede arrangører, som på globaldayofworship.com reklamerer for eventen.
Idéen til Global day of Worship kommer fra et lokalt amerikansk arrangement i Washington. Den 10-10-10 mødtes mange til bøn i Washington for den amerikanske regering og stat, og det har inspireret til en årlig global begivenhed. En begivenhed, som arrangørerne ønsker skal fortsætte den 12-12-12.

En bølge af lovsang

I praksis kan kristne over hele jordkloden være med til Global Day of Worship. For deltagelse foregår blot i en time i hver tidszone i verden nemlig fra 19-20 uden hensyn til sommer- eller vintertid. Der kræves ikke speciel tilmelding, men hvis man ønsker at være med i det organiserede fællesskab, kan man registrere sin deltagelse på hjemmesiden.
– Vi kan lovsynge Jesus både med et eftertænksomt udtryk om kærlighed eller ved en stor, glædelig fest. Vi kan synge salmer og korsang eller deltage i spontan passioneret lovsang. Vi er alle skabt til at elske Jesus, og denne event vil tillade os unikt at udtrykke vores kærlighed til ham i harmoni jorden rundt, præciserer arrangørerne.