Indremission.dk hacket

En hacker ved navn R5EK plastrede i sidste uge en række af Indre Missions hjemmesider til med det satanistiske symbol 666, og de måtte derfor lukke en stor del af deres 50 hjemmesider, indtil de fik styr på problemet.

Sådan så en hel del af Indre Missions hjemmesider pludselig ud onsdag den 7. december.

– Vi ved ikke så meget andet, end at det er ret omfattende. Hvorfor vi lige er ramt, ved jeg ikke, siger Indre Missions netmissionær Asbjørn Asmussen til tv2.dk.
Han har dog svært ved at tro, at der skulle være tale om en satanistisk overtagelse.
– Vi tror ikke, at der er tale om et ægte satanisk værk. Vi tror mere på, at det er en, der har villet lave noget sjov. Vi kan se, at den samme hacker tidligere har lagt flere sider fra vores webleverandør ned, så derfor tror vi ikke, at angrebet er rettet specifikt mod os, siger Asbjørn.
Hackeren har før hacket sig ind på hjemmesider som prisfest.dk og maalovkirke.dk.