En anderledes børnebog

Et hæfte om Bibelens personer byder på udfordringer for børn – og voksne med for den sags skyld.Mange voksne kunne have stor lyst til at finde hoved og hale på alle Bibelens personer. Det er ikke nogen let opgave.
Nu giver en ny børnebog – i ordets egentlige betydning – mulighed for at finde hoved og hale på Noa, Abraham, Josef, David, Maria Magdalene, Paulus og otte andre bibelske personer.
De 14 personer præsenterer sig selv, fortæller om sig selv, men det er ikke umiddelbart til at finde hoved og hale i, idet hver side er tre-delt. På den første side, en venstreside, står der Noa, og vi ser Noas ansigt omkranset af regnbuen, og på højresiden får vi en kort præsentation af Noa. Men så skal man til at finde midterdelen og den nederste del, så det passer sammen til et helt billede af Noa, og på den måde dukker resten af teksten af Noa også op. Det er lidt af et puslearbejde med udfordringer – også for den voksne. Men jeg tror, at mange børn vil synes, det er rigtig sjovt at få skabt hele billeder af de bibelske personer.
Forlaget anbefaler den til børn fra 4-6 år, hvis de er sammen med en voksen, og 7-10 årige kan have glæde af at pusle med den selv. Der er nogle fine illustrationer i den, og jeg tror, at mange børn kan have glæde af denne lille bog.

Sally Ann Wright
og Toni Goffe:
Find hoved og hale
på Bibelens personer
32 sider • 99,95 kr.
Lohse