Fire sommerkurser om politik, gospel, Israel og troens kraft

Mariager Højskole udnytter frirummet i sommerferien til at holde fire meget forskellige kurser.
Det begynder med Mariager gospeluge i uge 27, hvor dygtige gospelsangere som Rune Herholdt, Linda Andrews og Lars Jochimsen vil undervise.
Det bliver efterfulgt af en uge om ”kristendom og politik i det 21. århundrede” med Phd. Jakob Engbjerg fra Århus Universitet og Dr. Scient. Peter Øhrstrøm fra Aalborg Universitet.
Herefter kommer den store årlige Sommercamp, der sidste år tiltrak over 4000 mennesker, i uge 29, inden højskolens lokaler igen fyldes af deltagere til et kursus om Israel, og hvordan kristne skal forholde sig til problematikken, hvem der har ret til landet samt diverse andre problematikker.
Det sidste kursus foregår de to første uger i august, inden højskolen igen begynder med et nyt hold bibelskoleelever, og hedder ”Når troen får vinger”. Det handler om, hvordan man gennem troen og overgivelsen til Gud får ”nye svingfjer som ørnen”.