Kirke vinder sundhedspris

Børne- og ungdomsforeningen i Aalborg apostolske kirke har vundet bronze i kommunens sundhedspris.
Det var David Lundsten, der har fået bronzeprisen for sit arbejde med unge i kirkens projekt ”Act:Ung”.
Han har skabt et værdigrundlag for unge i alderen 18-25 år, hvor alle aktiviteter er uden alkohol, og med den holdning, at venskaber og relationer, der bygges uden alkohol, er stærkere og mere autentiske.
Til sidste års karneval i Aalborg iværksatte David Lundsten også projektetet ”Englevagt”, hvor 120 frivllige unge hjalp berusede karnevalsgæster, der havde brug for hjælp til at finde deres venner eller til at komme hjem.
Guldprisen på 25.000 kroner gik til håndboldafdelingen i Vadum IF, der holder alkoholfrie fester, mens sølvprisen på 15.000 kroner gik til tre pædagogstuderende, der har arbejdet intensitivt med udviklingshæmmede og deres misbrug.