Psykologi og åndelighed mødes

Psykolog Catherine Fabiano underviser igen i Danmark.
Catherine Fabiano tilføjer den åndelige dimension, når hun den 30. januar til 3. februar holder kursus på Kolding Internationale Højskole om, hvordan den tidlige barndom kan have indflydelse på vores voksenliv. Hun mener, at sårene kan heles, og at de mest indviklede psykologiske problemer kan løses, når man inviterer Helligånden ind i minderne.
Catherine Fabiano er ordineret præst, uddannet inden for rådgivning, psykologi og sociologi, og hun har erfaring som præst, underviser, ungdomsrådgiver, universitetsunderviser, assisterende leder på et offentligt projekt for unge med problemer og rådgiver i en privat praksis.
Kurset tager udgangspunkt i bogen ”8 skridt tilbage til fremtiden”, som er udgivet på Udfordringens forlag.
John