Gav deres julegaver til slumbørn

Medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i Kristelig Fagbevægelse gav 60.300 kroner til Leve Børnene, så der kunne holdes julefest for cirka 600 børn fra slumkvarterer i Honduras. På billedet ses sekretariatschef Allan Bruhn og marketingskoordinator Stine Gregersen Søndergaard sammen med Christina Søndergaard og Arne Christiansen fra Leve Børnene.

Cirka 600 børn fra slumkvarterer i Honduras har fået en julefest med mad, underholdning og julegave takket være 60.000 kroner fra Kristelig Fagbevægelses medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.
Som led i sit sociale arbejde havde Kristelig Fagbevægelse gjort det muligt at fravælge firmajulegaven og i stedet donere det beløb, julegaven kostede. Det gjorde 200 ud af cirka 800. Pengene blev givet til organisationen Leve Børnene, som hvert år arrangerer julefester for fattige børn forskellige steder i verden.