Sønderjyde ny diakonikonsulent

36-årige Vivi Ravnskær Terp er ansat som diakonikonsulent i Blå Kors og tiltræder 1. februar. Hun kommer fra en stilling som kordegn i Rise Kirke, Aabenraa.
Vivi Ravnskær Terp er uddannet bachelor i erhvervssprog og teologi og har suppleret med merkonomfag i kommunikation. Diakonikonsulentens opgaver er informationsmøder, rekruttering af frivillige, etablering af netværk i kommunerne, sommerlejre for børn og unge, udvikling af diakoni og telefonrådgivningen Den Blå Linie.
Den nye diakonikonsulent bor i Vojens, er gift og mor til to drenge på henholdsvis tre og syv år. Hun har et stort og bredt folkekirkeligt netværk og har erfaring med arbejdet med børn og unge, alkoholmisbrugere og organisering af frivillige. I en periode var hun rådgiver på ”Den Blå Linie”.