Roskilde baptistkirke starter både Alpha- og Trinkursus

Baptistkirken i Roskilde afholder både Alpha-kursus og Trinkursus. Den første lørdag i marts holder de derfor en inspirationsdag, hvor man kan få indblik i, hvad kurserne handler om og se selve kirken.

Roskilde Baptistkirke tilbyder informationsmøde om Alpha-kursus og Trinkursus i starten af marts.

Man kan også få inspiration til, hvordan man kan komme i gang med et lignende kursus i sin egen kirke. Lars Due-Christensen fra Trinkurserne og Bess Serner-Pedersen fra Alpha-kurset vil være undervisere sammen med et team fra Roskilde Baptistkirke. Dagen arrangeres af Roskilde baptistkirke, Alpha Danmark og Trinkurset og støttes af Peter Götz, der er leder af Evangelisk Alliance. Alphakurset er et kristendomskursus for voksne, og Trinkurset er for dem, der ønsker ændrede handlemønstre.