Ungt ægtepar rejser til Nepal

Det unge ægtepar Simon og Marie-Lee udsendes i midten af februar i halvanden måned til Nepal af organisationen BørnSulter.
Ægteparret skal opmuntre og støtte BørnSulters medarbejdere i Nepal i nogle specifikke arbejdsopgaver, blandt andet skal de undersøge, hvorvidt man kunne gøre en aktiv indsats for at forhindre noget af den omfattende trafficking i området.
Det er særligt et problem i de fattige bjergegne, hvor familier narres til at lade deres døtre rejse under påskud af at kunne arbejde i udlandet og tjene penge til familien. Ofte tvinges de efterfølgende til et liv i slaveri og prostitution.
BørnSulter er en uafhængig og selvstændig organisation, som blev grundlagt i 2006. Hjælpemidlerne er primært privatindsamlede og går 100 pct. ubeskåret til lande, hvor BørnSulter hjælper.
John