KUNST
Mange flotte påskeavis-malerier

Susanne Madsen, Varde, malede korset og den yndigste rose og blev udvalgt. – For mig hænger julens og påskens budskab sammen, siger Susanne Madsen, hvis billede blev udvalgt til årets påskeforside.
– Vi har ikke noget evangelium uden både Jesu fødsel samt korsfæstelse, død og opstandelse. Mit maleri viser Jesu korsfæstelse … men det har titel efter julesalmen: ”Den yndigste rose er funden”, som er en rigtig dejlig julesalme.
Jeg har hentet inspiration fra to forskellige billeder, som jeg har set i henholdsvis et magasin og i en bog.
Susanne er gift med Kim, og sammen har de drengene Jonathan og Benjamin. Hun begyndte at male for tre år siden og har hver vinter modtaget undervisning på aftenskole.
– Jeg har endnu ikke helt fundet min stil og min streg, men har afprøvet flere forskellige stilarter. Men jeg kan rigtig godt lide at male naturen, den vender jeg tilbage til igen og igen, fortæller Susanne.
Hun har tidligere udstillet nogle af sine mange billeder ved den lokale sports- og kulturfest.

Når Udfordringen har udvalgt dette billede frem for de andre, skyldes det ikke kun kunstneriske kvaliteter, men også hensynet til, hvilket billede, der egner sig bedst som avisforside. Her er der krav om tydelighed, farver og mulighed for at placere Udfordringens logo.
Da mange af de øvrige billeder også var rigtig gode, gengives de her på siderne. Af pladshensyn vises kun et maleri pr. kunstner. To malerier er desuden brugt på side 6 og 7.
Lisbeth

Her er nogle af de andre: