Potter-stjerne i ny Noah-film

Både Emma Watson og Russell Crowe forventes at spille med i den nye bibelske storfilm.Der bliver i øjeblikket arbejdet på en storfilm om Noahs ark. Darren Aronofsky, som også producererede den roste ’Black Swan’, forventer at begynde optagelserne allerede i juli måned.

Både Emma Watson (tv.) og Russell Crowe, som her ses med sin kone Danielle, forventes at spille med i den nye bibelske storfilm.

Og det er nogle prominente skuespillere, der er i spil. Russell Crowe, som mange kender fra blandt andet ’Gladiator’, ’A beautiful mind’ eller ’Cinderella man’, skal spille hovedrollen som Noah. Og han får sandsynligvis en anden kendt skuespiller som makker.
22-årige Emma Watson er især kendt fra Harry Potter-filmene, hvor hun spiller den kloge og flittige, men også lidt dirigerende pige Hermione Granger. Sammen med vennerne Ron og Harry danner de et trekløver, der sammen prøver at hindre det onde i at få magten i det magiske univers omkring Hogwarts.
Men nu bliver hun måske også kendt for mere end det. I hvert fald forhandler hun om at få en rolle i Darren Aronofsky’s bibelsk inspirerede ”Noah”, skriver Christiantoday.com.
I filmen spiller hun en ung kvinde, som udvikler et forhold til Noahs søn Sem, som bliver spillet af Douglas Booth.

Flere budskaber

Filmen forventes at holde sig tæt til den originale tekst i Det Gamle Testamente, lover Paramount Pictures om ’Noah’, som kommer til at koste 765 millioner kroner. Den bliver optaget på Island og i New York.
Men selvom den forventes at ligge tæt op ad den rigtige historie, så tyder det også på, at det miljømæssige aspekt vil fylde en hel del i forhold til den åndelige betydning. Aronofsky har tidligere i 2008 udtalt:
– Jeg mener, at den (filmen red.) kommer på det helt rigtige tidspunkt, for den handler om den miljømæssige apokalypse, som for mig er det største tema lige nu på vores planet.
Og han fortsætter:
– Den har de her store temaer, som forbinder os. Noah var den første miljøforkæmper, mener Aronofsky.
Og det kunne godt tyde på, at den åndelige betydning i filmen ikke vil være så tydelig. Således tilføjer han:
– Jeg synes ikke, at det er en meget religiøs historie… jeg mener det er en stor fabel, som er en del af så mange forskellige religioner og spirituelle praksiser. Jeg synes bare det er en stor fortælling, som aldrig har været på film, siger han.
Filmen forventes først at være færdig i foråret 2014.