Fra et liv uden grænser

”For dem som tror på tilfældigheder (og dem kan der synes mange af) må jeg vidne, at jeg tror på en levende Gud, der åbenbarer sig for hver den, der stoler på ham”, skriver Giséle Noer, gift med Johny Noer, i sin biografi Dugdråber … fra et liv uden grænser.
Mange kender eller har hørt om Johny Noer, men de færreste ved, hvem Giséle Noer er. Og næppe mange vil umiddelbart gå efter en biografi af hende, men man snyder sig selv, hvis man undlader at læse denne biografi, som er meget trosstyrkende.
Giséle Noer blev født i 1952 i en lille bretonsk landsby i det nordvestlige Frankrig. Her mødte hun første gang Johny Noer, da hun som ganske ung hørte ham ved nogle møder. En del år senere, men stadig ung, 23 år, giftede de sig. Johny Noer havde mistet sin kone, Tove. Både Giséle og hendes søster havde i en periode arbejdet hos familien.

En tur planlagt til 3 måneder tog 16 år

Nogle år senere drog parret sammen med nogle andre ud på en meget lang rejse med en konvoj med traktordrevne sigøjnervogne. Målet var Jerusalem, men i en årrække turede de rundt i Europa og holdt møder, hvor de kom frem. De havde forventet, at turen til Israel skulle tage 3 måneder. Den tog 16 år. Der var mange forhindringer, opgaver, oplevelser og velsignelser undervejs.
Bogen er en spændende beretning om denne rejse, der ind imellem kunne synes hasarderet og umulig. Man kan som læser godt spørge sig selv: Var de og de dispositioner egentlig særligt kløgtige, for menneskeligt set var de det ikke. Men Gud var og er med dem, og gang på gang oplevede de mirakler på deres vej, nødvendige mirakler i rette øjeblik. Ikke tilfældigheder, men netop mirakler, Guds mirakuløse indgriben. Gang på gang møder konvojen engle i menneskeskikkelser på tidspunkter, hvor der i allerhøjeste grad var brug for det.

Ørkenterapi

I dag befinder konvoyen sig som en ørkenlejr. Herfra virker man med ”Desert Peace Expeditions”, hvor man arrangerer ørken-udholdelses-ture for og med utilpassede unge. ”I en samlet flok bestående af jøder, arabere, palæstinensere og europæere kører vi sådan en gruppe på 50 med 4×4 køretøjer dybere ind i Zins ørken på en 6 dages overlevelsestur.” Der er tale om en ørkenterapi-indsats, hvor der skabes venskabsbånd, hvor der ellers er fjendskab.
Giséle Noer har sat fokus på den spændende rejse og Guds indgriben med mirakler, men hun sætter også fokus på endetidsprofetierne og en oplevelse af, at Jesu genkomst må være meget nær.
Jeg har med stor glæde læst denne fængslende selvbiografi og kan på det varmeste anbefale den. Den fortjener at blive læst af mange, og mange fortjener at læse den.

Giséle Noer: Dugdråber …. fra et liv uden grænser
Forlaget Pilgrim Convoy, 303 sider, kr. 198,-