Norsk forkynder af helbredelse besøger Billund

Hver fredag aften kl. 22 kan man se Svein Magne Pedersen på satelitkanalen Visjon Norge. Her interviewer han en person, som er blevet helbredt ved bøn og beder selv for syge via tv.

Snart kommer Svein Magne også til Billund, hvor han skal tale og vil bede for syge lørdag og søndag eftermiddag den 29.-30. september. Det er en lokal bilsynsmand, Erik Lundsgaard Madsen, som har fået den norske helbreder til Billund, efter at han selv blev helbredt for mange års smerter på grund af piskesmæld. (Omtalt på bagsiden af Udfordringen uge 20.)
Svein Magnes tjeneste har været så virkningsfuld, at tusinder besøger ham. Og rigtig mange bliver helbredt for alle slags sygdomme. Derfor har han indrettet et sundhedscenter i nærheden af Kristianssand, hvor han hver dag beder for syge. Udgifterne til centret drives af den entre, folk betaler for at komme ind.
Mødet i Danmark holdes i Billund-Centret.
Henri