YFC: Det vildeste år

YFCs volontørprogram startede sidste år i august med det første team. Målet er at udruste danske unge på 18-23 år til at række ud til danske unge. Snart starter næste hold.
YFC mener, at der er brug for, at danske unge møder den kristne tro på en måde, som de kan forstå. Mange tager til udlandet for at være volontører eller gå på bibelskole. Når de kommer tilbage, har mange svært ved at bruge det, de har lært, i en dansk sammenhæng. Det ønsker YFC at ændre. Derfor starter de et volontørprogram op for unge.
– Vi ønsker at udvikle volontørerne til at blive fremtidige ledere, der tager ansvar for kirkeligt arbejde i Danmark, siger YFC.

Ministry for 10.000 danske unge

Volontøråret starter med tre måneders intensiv undervisning i discipelskab, kristendom, unge og tro, formidling og lederskab. Underviserne kommer både fra ind- og udland.
I løbet at året er volontørteamet med til at sørge for, at omkring 10.000 danske skoleelever, efterskoleelever og konfirmander møder den kristne tro på en måde, de kan forstå. Det sker igennem omkring 150 koncerter, undervisning, events og lejre.
Ebbe Ryberg var en del af det første team sidste år, og han er begejstret:
– Volontøråret er noget af det mest givende jeg har oplevet…. Blandingen af god undervisning, masser af praktisk ministry, hvor vi virkelig får muligheden for at gøre en forskel, og udenlandsrejser er virkelig en fed blanding.
Volontøråret bygget op, så du møder YFCere og andre kristne fra hele verden, både i Danmark og i udlandet. Det nye hold starter i løbet af august.
Henrik