Bibeloversættere i 35 år

Alice og Iver Larsen har oversat Bibelen til bl.a. Sabaotsproget i Kenya. De to ildsjæle står også bag Bibelen på Hverdagsdansk. Mød dem på Wycliffes årsmøde den 30. september.
Den 10. juni 2012 var en særlig dag for Alice og Iver Larsen. Da blev hele Bibelen på Sabaotsproget nemlig indviet på Mt. Elgon i Kenya, som ligger på grænsen til Uganda. Det blev markeret med en stor fest og deltagelse af omkring 3000 mennesker.
Alice og Iver Larsen, som er udsendt af Wycliffe i Danmark, har i 35 år arbejdet frem mod netop den dag. Bibeldele på sabaot har allerede ført til menneskers møde med Gud, skolegang på sabaot samt omsorg og hjælpearbejde for udsatte grupper på Mt. Elgon, oplyser Wycliffe.dk.
Her kan man også finde oplysninger om organisationens årsmøde, som finder sted den 30. september. Først prædiker Iver Larsen i Roskilde Frikirke, og derefter holdes årsmødet i Roskilde Baptistkirke.