Må vi stadig bære kors i Europa?

Torsdag den 6. september sendte Moses Hansen programmet Den Varme Linje på webtv og UCB Radio. Det handlede om korset og om kristnes rettigheder i Europa.

Vil du vedkende dig korset, spørger Moses Hansen.

Fire kristne har mistet deres arbejde i Storbritanien. Nu vil de have sagerne afprøvet ved menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. For to af dem handlede det om holdningen til homofile. Og to kvinder blev fyret, fordi de bar halskæder med kors.
– Jeg vil allerede her og nu bekendtgøre, at kommer der i Danmark et forbud mod at bære korset i det offentlige rum, vil jeg straks være på landevejen, og foran Christiansborg, med mit tre meter lange kors. Ingen antikristelig lov, uanset om den kommer fra Christiansborg eller Bruxelles, skal forhindre mig i at bekende den Korsfæstede og Opstandne Herre Jesus ved at bære korset. Er der andre, der vil gå med og vedkende sig korset, selv om det kommer til at koste bøde og måske fængsel – og det der er værre? spørger Moses Hansen.