Gert den grusomme

Aftenshowets vært, Louise Wolff, havde slet ikke lyst til at møde manden bag ’Gert – livsfangen’,
fordi bogen beskriver så meget vold. Men Gert Alvin Hansens liv ændrede sig, da han mødte Gud.- Gert var en barsk fyr, som har gjort en masse frygtelige ting. Men noget ændrede sig, sagde Louise Wolff om Gert Alvin Hansen i Aftenshowet den 27. september.

Gert Alvin Hansen

– Jeg må indrømme, at jeg ikke var sikker på, at jeg havde lyst til at møde den mand, efter at jeg havde læst de første to tredjedele af bogen, indrømmede Louise Wolff. Men Gert Alvin Hansen ændrede sig!
Blodtørst
Som ung med både alkohol og narko i blodet ’kørte den i overgear’, og Gert A. Hansen kunne blive overvældet af blodtørst:
– Når man så offeret lide, ville man se mer, mer, mer. Det var vildt forfærdeligt, men dengang var det naturligt. Jeg havde ingen samvittighed i mit liv, indrømmede Gert.
Da Gerts mor smed ham ud, havnede han på Utterslev Torv, hvor banden Satans Slaver tog sig af ham. Her fik Gert den kærlighed, han savnede hjemme. Og med alkohol i blodet turde han gøre værre ting end nogen af de andre.

’Jeg blev kristen!’

Louise Wolff kom ind på, at Gerts liv blev anderledes, da han blev religiøs. Men Gert rettede hende: – Jeg blev kristen!
Aftenshowets vært fortalte, at overskuddet fra salg af bogen ’Gert – Livsfangen’ går til fattige børn i Honduras.
Gert Alvin Hansen blev kristen i en fængselscelle. Her kunne Gud komme til, og ved at læse gamle numre af Udfordringen lærte han noget om børnehjemmet i Honduras, som han nu støtter.
Udfordringen har tidligere skrevet om ’Gangsteren Gert’ i nr. 34-2000: Her fortalte han om knivstikkerier, skud mod betjente, røverier, overfald, bedrageri og tilsammen næsten seks år i fængsel.
Bogen ’Gert – Livsfangen’ er udkommet på Logos Media Forlag.