Er du rede?

Vi har mødt mange kristne, som ikke er helt sikre på, at de er frelst og rede, når Jesus kommer. Særligt bliver mange ældre i tvivl, når de ved, tiden nærmer sig, da deres liv afsluttes. Derfor vil jeg gerne her fortælle dig, hvordan du kan være sikker.
Anne-Lise Løbner-Madsen
Missionær og forfatter

Bibelen giver os klare retningslinjer for frelsens vej. I Johannesevangeliet 1 fortæller Johannes os om Jesus, som var og er Ordet, som kommer fra Guds indre. Dette ord er livet, og livet er menneskenes lys.
Når dette lys, som er Jesus, Guds Søn, bor i os, kan mørket ikke få bugt med det. Der står så godt og overbevisende i vers 12, at alle dem, som tog imod ham, gav han magt til at blive Guds børn, dem, som tror på hans navn.
Så står der så enkelt og godt i Romerbrevet 10, 9-11: “Thi når du med din mund bekender Jesus som Herre og i dit hjerte tror, at Gud opvakte ham fra de døde, skal du blive frelst. Thi med hjertet tror man til retfærdighed, og med munden bekender man til frelse. Skriften siger jo: Enhver, som tror på ham, skal ikke blive til skamme.”
Du kan læse det højt for dig selv og sige: “Jeg tror på dig, kære Jesus! Du er Guds Søn, og det vil jeg bekende for alle!”
Læs også Johannes’ Første Brev l, hvor der står i vers 9: “Hvis vi bekender vore synder, er han trofast og retfærdig, så han tilgiver os vore synder og renser os fra al uretfærdighed!” Det er meget vigtigt, at al vor synd bliver bekendt for Jesus, og at vi vandrer i lyset, som der står i vers 7: “Så vil Jesu, Guds Søns blod, rense os fra al synd.”

Du skal regne med Ordet og ikke med dine følelser. Sig tak til Jesus, fordi han er din Frelser og Herre. Læs et lille stykke i din Bibel hver dag og tal åbent og ærligt med Jesus om alt. Han elsker dig, og hans største ønske er, at du skal komme hjem til ham i himlen, når livet her er slut!

Fra bogen ”Guldkorn på vores vej”
af Anne-Lise Løbner-Madsen