Indre Missions Unge vejleder kærestepar i København

– Jeg har haft en fornemmelse af, at jeg altid kom for sent med min vejledning, siger ungdomskonsulent Jesper Iversen fra Indre Mission i Storkøbenhavn.
Han har oplevet, at unge traf en beslutning, som ’bestemt ikke så ud til at gavne deres fremtid som ægtefolk’. Nogle unge boede sammen før ægteskabet, eller de satte sig selv i en situation, hvor de blev fristet til sex.
Blandt de unges forældre er der sket et skred i opfattelsen af, hvad der er rigtigt og forkert. Derfor bliver forældrenes vejledning heller ikke tydelig, mener Iversen.
Nu har Indre Missions Ungdom derfor lavet et projekt, der går ud på, at nye kærestepar mødes med unge gifte par over to-tre aftener. Herefter kan nye kærestepar henvises til programmet ’Parat til start’, der henvender sig til forlovede par, fortæller Indre Missions Tidende.
Bodil