Kristen komedie nu på dvd

Word Films har netop lagt den prisvindende film ”Rogue Saints” på dvd, så den kan nu købes.
John Wu og Jason Pead spiller Nick og Dylan, og man følger de to venner i det store kirke-diamant-tyveri, som hurtigt bliver viklet ind i romantik, komedie, drama og eventyr, skriver Christian Post.
Nick og Dylan mangler penge og beslutter sig for at stjæle en kæmpestor diamant fra kælderen i en kirke. De kommer ind i kirken ved at melde sig som frivillige. Men efter nogen tid bliver de to tættere knyttet sammen med kirkens underlige, men kærlige medlemmer, og deres hjerte ændrer sig.
Filmen er instruktøren Adam Lubanskis debut. Han har tidligere arbejdet som grafisk designer på store film som ’The Amazing Spider-Man’ og ’Charlie’s Angels.’
– Vi glæder os virkelig til at sende Rogue Saints ud. Budskabet om Guds fællesskab ligger meget tæt på mit hjerte og har virkelig givet genklang i kirkerne og hos dem, som har set den. Det er en sjov, engagerende historie, som også får folk til at grine, forklarer han om sin egen film.
Henrik