Har du bedt frelsesbønnen?

Norske Svein Magne Pedersen har bedt for hundredtusinder, og mange bliver overnaturligt helbredt. Den 9.-10. februar kommer han til Billund Centret. På sine møder og i sit blad opfordrer han til at bede ”frelsesbønnen”, hvis man ikke er sikker på, at man er frelst.Bønnen lyder sådan:
– Herre, du skabte mig til at have fællesskab med dig.
Men på grund af mine fejltrin og synder har jeg brudt dette fællesskab.
Du er en retfærdig dommer, og derfor fortjener jeg (ifølge Bibelen) at gå fortabt for det onde, jeg har sagt, tænkt og gjort.
Men jeg tror, at du også er en utrolig kærlig Gud.
Derfor sendte du din Søn Jesus til jorden, for at han i sin renhed kunne bære straffen for mine synder; mine mange fejltrin i livet.

Jesus blev naglet til et kors og hang der i seks timer indtil han døde. Han gjorde det for vores skyld… Som stedfortræder. Som syndebuk. For at skaffe os forsoning og evigt liv.

Han var en slags lynafleder mellem mig og dig, Gud. I løbet af de seks timer, han hang på korset, betalte han til fulde for alt det forkerte, vi mennesker har gjort. Han beviste, at dette virkelig er sandt ved at opstå legemligt fra de døde.
Jeg tror derfor, at frelsen helt og fuldt er en gave fra dig til mig. Den er ikke bygget på mine gode gerninger, for de er forurenet af mine synder.
Fordi frelsen er en gave, man kun kan tilegne sig ved at tage imod, tager jeg nu imod dig i mit liv, og vender ryggen til det, du ikke bryder dig om.
For du har jo lovet i dit ord, at hvis vi åbner hjertedøren, så vil du gå ind til os.
Bliv min chef fra dette øjeblik. Fra nu af ejer jeg ikke mig selv længere. Fra nu af tror jeg ikke bare teoretisk på dig. Fra nu af har jeg givet dig mit liv – fordi du har givet mig dit. Både i onde og vanskelige dage – såvel som i gode, vil jeg følge dig.

– Fra nu af er du blevet min bedste ven. Jeg kan tale ud om alting med dig i bøn. (Billede fra jesu-film)

Fra nu af er du blevet min bedste ven. Jeg kan tale ud om alle livets sorger og glæder med dig. Du har tid til at lytte, og til dig kan jeg komme, hvis jeg skulle falde. For du elsker at tilgive, om og om igen.
Nu erklærer jeg mig for at være en sand og ægte kristen.
Jeg har fået en ny fjende – djævelen, og en ny ven – Jesus. Jeg erklærer Satan for at være en besejret fjende. Det skete på korset, da Jesus med sin lidelse og død betalte for vores synder, som bandt os til Satan. Men nu har han ikke nogen kraft i os længere. Nu er lænkerne klippet over – jeg er fri til at tjene dig, Jesus, min Herre, resten af livet. Amen.
Bibelen siger at: ”Enhver som kalder på Herrens navn, skal blive frelst.”
Tillykke! Og må Gud velsigne dig!

Få en hilsen fra Norge

Svein-Magne Pedersen opfordrer til at sende ham et brev til Misjonen Jesus leger, Postboks 53, 4700 Vennesla, Norge eller en mail til mjl@mjl.no, så vil han kvittere med et postkort med et bibelvers om helbredelse og bede om Guds velsignelse over dit liv.
Han kommer også til Billund Centret den 9.-10. februar og beder for enhver, som møder op fra kl. 14 til midnat.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fra Svein-Magne Pedersens seneste møde i Danmark, som Udfordringen også omtalte i uge 40 og 47. Kvinden på billedet er Irene Madsen fra Løsning ved Horsens. Bagefter opdagede Irene, at en knude i tandkødet var forsvundet – og det samme skete med en svær skeløjethed, som hun var blevet opereret for flere gange og havde lidt af i mange år.
Kontakt og forbøn

Det vigtigste er imidlertid din egen bøn til Gud. Og din beslutning om at tage imod den frelse, som Jesus har skaffet til alle, som ønsker tilgivelse og evigt liv.
Ønsker du kontakt med andre kristne i Danmark, som også tror på Bibelens løfter om frelse og helbredelse, kan du altid skrive eller ringe til Udfordringen, Lykkegårdsvej 98, 6000 Kolding, tlf. 74 56 22 02, så vil vi forsøge at hjælpe dig videre til den form for menighed eller kontaktperson, som du måtte ønske. (Udfordringen er fælles for alle kirker og ikke tilknyttet en bestemt kirkeretning).
Udfordringens ”huspræst” Orla Lindskov har en brevkasse i avisen hver 2. uge (ulige numre) om helbredelse. Her kan man få gratis åndelig hjælp og forbøn ved at skrive til:
Orla Lindskov, Anne Maries Vej 16, 9000 Aalborg
Orla@Udfordringen.dk.
Du kan også henvende dig til Mission Danmark (Volvo-præsten Hans Berntsens) forbøns-telefon, hvor der på hverdage dagligt er gratis forbøns-betjening fra kl. 9-12. Nummeret er 98 34 35 14.