På farlig mission med Gud bag Jerntæppet

Guds Smugler er endelig udgivet på dansk igen. Læseren vil ikke se på sin bibel med samme øjne efter at have læst Broder Andreas’ spændende selvbiografi.
Guds Smugler handler om en fræk dreng, som hedder Andreas, og som vokser op i den hollandske landsby Witte. Som barn laver Andreas ballade i nabolaget, også da tyskerne besætter Holland i 1940.
Efter den tyske besættelse beslutter han sig for at tage til Indonesien som soldat for at søge nye eventyr. Desværre kommer han tilbage til Holland dybt skuffet. Efter at han er kommet til tro på Gud, tager han til udlandet som missionær. Der begynder en spændende og farlig rejse med Gud, som fører ham til fjendtlige lande, hvor han opmuntrer forfulgte kristne – en rejse, som han stadigvæk er på den dag i dag.

Uforglemmelig historie

Hvert kapitel i bogen er fyldt med spænding, kærlighed, humor, fare og afvisning. Set fra broder Andreas’ perspektiv får man et glimt af livet bag kommunismens falske facade.
Historien starter med hans rastløse tid i Indonesien som soldat. Spændingen fortsætter, når han rejser rundt bag Jerntæppet for at opmuntre kirken og stække kommunisternes magt over folk.
Selvom bogen oprindeligt blev udgivet i tresserne, er historien meget relevant i dag, fordi der er mange i de vestlige lande i dag, som bytter bekendelsen til Gud ud med en bekendelse til staten.

Begejstringen og støtten fortsætter

Broder Andreas fortsætter med at smugle bibler ind i lande, hvor det er farligt at være kristen. Hans organisation, Åbne Døre, tjener forfulgte kristne i over 50 lande. Åbne Døre støtter kristne bl.a. ved bibelundervisning, humanitær hjælp og ved at levere bibler.
Danmarks Åbne Døres direktør Karl Møller bliver ofte citeret angående statistikker, der handler om forfølgelse.
Guds Smugler er så velskrevet, at man ikke vil lægge bogen væk, før man er færdig med den, og så vil man læse den igen og igen.

Broder Andreas:
Guds smugler
229 sider
99 kr.
Åbne Døre