Billy Grahams team bad med de sørgende i Newtown

Få timer efter tragedien i Newtown var Billy Grahams team af præster med særlig træning i krisehjælp på pletten for at yde både åndelig og psykologisk førstehjælp til lokalsamfundet.

27 englefigurer af træ nær Sandy Hooks Elementary school i Newtown udgør et mindesmærke for ofrene for skoleskyderiet den 16. december.

Nu har kriseteamet forladt byen efter at havde bedt med og trøstet 830 personer efter skyderiet, der kostede 27 mennesker livet. Præsterne deltog også ved alle begravelserne og var sammen med familierne, når de opsøgte mindesmærkerne.
– Selv om mindesmærkerne bliver fjernet, og vore præster vender hjem, vil vore hjerter altid være hos folk i Newtown, sagde Jack Munday fra Billy Graham Rapid Response Team. Han opfordrer folk i Newtown til at begynde på et ”nyt normalt dagligliv” og minder alle andre om vigtigheden af at bede for de pårørende til de dræbte børn og lærere.
Bodil