Megan Fox taler i tunger

Transformer-stjernen går jævnligt i kirke, hvor hun også har oplevet mirakler.Hun er cover-girl på februar udgaven af Esquire magazine, men Megan Fox er også kristen.
Hun forklarer fx om sin oplevelse med at tale i tunger:
– Det føles som en masse energi fra toppen af hovedet – jeg lyder sikkert sindssyg – og så bliver hele din krop fyldt med dette elektriske nærvær. Du begynder bare at tale, men du tænker ikke, for du ved ikke, hvad det er, du siger. Ord kommer ud af din mund, og du kontrollerer det ikke, forklarer hun til Christian Post og fortsætter:
– Idéen er, at det er et sprog, som kun Gud forstår. Det er det sprog, der er talt i Himlen. Det kaldes ”at få Helligånden”.
Hun har også set folk blive helbredt i den pinsekirke, hun voksede op i.
– Selv nu i min kirke under lovsangen kan jeg mærke, at jeg er klar til at tale i tunger, og jeg må tie stille, for jeg er ikke sikker på, hvad kirken vil gøre, hvis jeg talte i tunger, siger hun.
Henrik