At genkende en åbenbaring

På samme måde som Jesus blev kød, bliver Helligånden til ord, og når de bliver talt, bringer de liv.”

De fleste genfødte kristne ved, hvordan det er at være forvirret, og så have én til at tale et ord, som giver en overnaturlig oplevelse af fred i deres sjæl.
Du har måske ikke alle de svar, du troede, du skulle bruge for fem minutter siden, men af en eller anden grund så er du ligeglad. De ord, du hørte, var en Ånd af åbenbaring fra Gud selv.
På samme måde som Jesus blev kød, bliver Helligånden til ord, og når de bliver talt, bringer de liv (Johs. 6,63). Vi ”pakker vores hjerter ind i dem”, og efterhånden vil det begynde at give mening for os.

Nogle mennesker får en masse åbenbaringer, og andre gør ikke. Det kan have noget at gøre med, hvordan vi bygger vores indre tankesæt. Der er grundlæggende sandheder i evangeliet, som former den mest grundlæggende basis for vores indre tankesæt.
Et menneske, som forstår, accepterer Guds tilføjelser og sætter ikke spørgsmål ved dem. Han er ikke tvesindet omkring det. Det er sådan et menneske, der forstår, som kommer til at forstå endnu mere. Du værdsætter noget, Gud siger, og det bygger et fundament for en større åbenbaring.
Gør det du ved – og lær mere
En anden måde at komme tættere på Guds åbenbaringer, er ved at adlyde, hvad vi allerede ved. En mand kom hen til Jesus og spurgte, hvad han skulle gøre for at få det evige liv (Luk. 10,25-28). Jesus sagde: ”Hvad siger Toraen?” Manden pressede Jesus for at få mere viden, men Jesus ville ikke give ham mere ny viden. Indtil han han levede, hvad han vidste, ville han ikke få mere viden.

At adlyde er et tegn til Gud, der siger: ”Gud, jeg vil tage det næste skridt”. Sådan et følsomt hjerte tiltrækker en Ånd af åbenbaring til en person eller en gruppe mennesker. De begynder at se og høre ting, som de aldrig har set og hørt før. Bibelen siger endda:
”Han taler gennem drømme og syner, mens vi ligger i vores senge om natten. Han hvisker os formaninger i øret, viser os skræmmende billeder” (Job. 33,15-16).

Af Bill Johnson, Redding, USA