Pat Boone sælger landstykker i Galilæa til evangelister

Det vil for mange være tiltrækkende at høre om det bibelske Galilæa og Genezaret Sø – men nu har den amerikanske sanger, skuespiller og evangeliske kristne Pat Boone tilbudt at sælge små landstykker i Galilæa til kristne zionister i USA.
De vil dog ikke være beboelige, men give ejeren en andel i Det hellige Land.

Pat Boone, der henrykkede alverden med sine sange for år tilbage, er i disse dage i Israel som deltager i en kristen delegation, ledet af den tidligere Arkansas-guvenør, Mike Huckabee.

Boone, 78, har gjort sig berømt bl.a. med sangene “I Almost Lost My Mind” og “This Land Is Mine”. Han siger i et interview med en israelsk avis, at han er vokset op i et kristent hjem, som så ned på andre religøse grupper, men han var kommet til at elske det jødiske folk og betragtede sig selv som en troede kristen, der er en del af den jødiske nation.

Mens landstykkerne, han vil sælge, er små og symbolske, siger Boone, at han vil købe et stykke land i Galilæa, noget som kune blive hans på en virkelig måde snarere end at være et emotionelt sted.
– Galilæa mellem Genezaret og Nazaret er mit foretrukne sted i Israel, siger han, fordi det var her, at Jesus som en ung mand vandrede mellem Genezaret Sø og Nazaret – og landstykket ligger, hvor Jesus gik.

Boone siger, at det først er fornylig, at han har forstået det sted i Biblen, hvor Gud siger til Jeremias, at han skal købe et stykke land i Israel, til trods for det forestående babylonske eksil,

Ifølge Boone antyder dette et løfte fra Gud om, at det jødiske folk skal vende tilbage til landet.

Stratosfærisk

Boones karriere med grammofonplader og senere CD’e var – ifølge kendere – “stratosfærisk” fra 1950’erne, med et salg af 50 millioner plader, hvortil kom 38 gange på hitlister.

I 1959 skrev Boone teksten til temaet i filmen “Exodus” om oprettelsen af staten Israel. Det gav ham en særlig forbindelse med landet, en kontakt som han har vedligeholdt.


Artiklen fortsætter efter annoncen: