Ny EP til ære for Gud

Det er første gang, Brian Fomsgaard udgiver en lovsangs-EP. Men han er en rutineret musiker og har været en del af det danske kristne musikmiljø i mange år.
Brian har været lovsangsleder i Christianskirken i Aarhus i 12 år. De seneste år har han oplevet et stærkt kald til selv at skrive lovsange. Det er der kommet denne lovsangs-EP ud af, som kan høres på brianfomsgaard.dk. Teksterne er ærlige og inderlige og har tydelige referencer til bibelske tekster.
– Jeg ønsker at skabe noget musik, som virkelig ER til ære for Gud, siger Brian,
– Guds mening med musikken og mig er blevet helt klar for mig; jeg skal lave noget, der ærer ham og viser hen til ham. Og jeg håber og beder til, at sangene vil lede mennesker nærmere Gud, og at folk vil blive opmuntret og trøstet igennem dem.
Brian har bl.a. skrevet musik til popfunk orkestret Bursting Bubble, hvor han også var forsanger. Han har arbejdet sammen med folkene bag Himmelblå og The Dawn, har sunget i Opstand Gospel Choir, arbejdet sammen med Jacob Gunnertoft, Lene Nørrelykke og mange flere.
Henrik