SKILLET spiller i Aarhus

Med mere end 2 mill. solgte albums er det ikke et hvilket som helst band, der kommer til Danmark, når SKILLET slår vejen forbi Aarhus onsdag d. 5. juni.

Aarhus får fint besøg i juni måned, når det store band Skillet kommer på besøg.

– Det bliver et brag af en koncert, når SKILLET går på scenen i VOXHALL og fyrer den af til deres ”MONSTER” hits som bl.a. ”HERO” og ”AWAKE AND ALIVE”, skriver Glow.dk, som arrangerer koncerten.
SKILLET er kendt for deres energiske liveshows og går lige nu for at være et af de bedste livebands i USA, og de kommer med et nyt album i løbet af foråret 2013, så der er også forventninger om helt nyt materiale, når bandet – der har eksisteret siden 1996 – indtager Århus.
Deres seneste album ”Awake” har solgt platin i USA med over 1.000.000 solgte albums. Albummet lå i 2009 nummer 1 på bedste kristne album 4 uger i streg og indtog 2. pladsen på Billboard top 200. Billetsalget kommer til at foregå via. Voxhall.dk
Henrik