Noget af det bedste jeg har hørt

Wlak (We Live As Kings) er en nydannet gruppe bestående af rapper Dre Murray, Alex Faith, rapper/producer Swoope og rapper/sanger Christon Gray.
Da jeg både kender til Dre Murray og Swoope havde jeg en kæmpe forventning til dette album. Og jeg må sige, at det skuffer overhovedet ikke. Der er virkeligt blevet kræset både med lyden og vokal. Wlak’s album fortæller om den arv, Jesus efterlod os som medarvinger og konger med Kristus.

Albummet lå nummer 1 på itunes hip hop charts efter første uge, og singlen YHWH lå også nummer 1 på itunes hip hop singles.
Introen sætter lytteren ind i, hvad der skal til at ske. Man forventer, at det hele eksploderer med et tungt beat, men så går den over i flot klaverspil og kører ud. Efterfulgt af singlen Imagine, som efterlader lytteren sulten efter mere.
Sange som ’Arena’ og ’King In Me’ kan stå sammen med selv de bedste lovsange. Begge sange er udstyret med melodier, der gør, at man føler sig lille og kigger mod Herren, og vil bryde ud i bøn.
Sangen YHWH kan eller skal nydes på et anlæg med go’ bas. Den får nakken til at rykke automatisk. Lyden på hele albummet gør, at man føler, man ser en film, hvor man bliver draget ind i den.
Der er rigtig flotte introer og outroer på albummet, der lod mig tænke, wow. Produtionen på dette album vil helt klart sætte ny standard, noget jeg som rapper meget gerne vil ”spytte på”. Et virkeligt smukt album, nok noget at det bedste, jeg har hørt. Jeg er ude!
Dan Conrad