– Jeg sov over mig til kirken

Justin Bieber har flere gange gjort opmærksom på, at han er kristen. Men det er ikke altid lige let at stå op om morgenen.”Ånden er villig, men kødet er skrøbeligt.” sagde Jesus til sine disciple, og den kan Justin Bieber nok godt skrive under på.
Den 19-årige superstjerne blev spurgt ind til sin tro i forbindelse med et interview med sladder-avisen Teen Vogue. Og Bieber ser Guds plan i sit liv som en del af sin karriere.
– Jeg tror, at det er en af grundene til, at jeg er her. Det er ikke bare, fordi jeg har talent, men det er også fordi, Gud ønsker, at jeg skal hjælpe andre mennesker, siger han uden større uddybning af, hvordan han planlægger at gøre det.
Han ønsker at leve som kristen, selvom det ikke altid er lige nemt:
– Jeg er åndelig… selvom jeg sov over mig og missede gudstjenesten i går, indrømmer han.
– Jeg har ikke været i kirke så længe, og jeg planlagde at tage afsted, men sov så over mig. Jeg blev sur. Men det er okay nu. Gud tilgiver mig.
Justin Bieber er en af de mest promoverede musikere i dag, og for nylig fangede en paparazzi ham med noget som lignede en marijuana-cigaret, i hånden til en fest. Det medførte naturligvis straks kritik af superstjernen og satte spørgsmålstegn ved hans livsførelse og tro.
Henrik