Michael W. Smith til sydnorsk gospelfestival

Fem dage med fest og glade dage til kristen festival i Norge, hvor et dansk lovsangsband også deltager blandt mange andre kvalitetsnavne på den kristne musikscene.Der er besøg fra en af de mest kendte lovsangsledere i dag, når Michael W. Smith gæster Norge på ’Skjærgårds Music & Mission Festival’, som foregår på Risøya ved Tvedestrand hver sommer i uge 27.

Jon Micah (tv.) sørger for, at det hele ikke går op i Michael W. Smith-lovsang, gospel og lækre danserytmer, når hans rockband Kutless indtager scenen. Ved siden af er det engelske Philippa Hanna, som er en blandt mange andre spændende navne.

I år betyder det, at festivalen foregår mellem d. 2.-7 juli, hvor feststemte unge vil danse, hygge og synge med på den lille smukke ø Risøya, som ligger i den idylliske norske skærgård.
De fleste kender nok Michael W. Smith, men hvad færre ved er, at han blev inviteret af selveste Bono, da U2 skulle lave deres album ’How to dismantle an atomic bomb’. De indspillede sammen nummeret ’North Star’, som dog ikke kom med på det endelige album. Til gengæld har U2 til flere koncerter spillet nummeret. Den lille historie fortæller lidt om, hvilken kapacitet Michael W. Smith er og har været i mange år efterhånden.
Udover Smith kommer bl.a. også Kutless, Salvador, Royal Tailor, og også det danske lovsangsband ’Light Up Lion’ deltager, samt mange flere. En fuld liste kan ses på hjemmesiden sginfo.no.
Henrik