FOR KVINDER
Send en opmuntring og få en gave

Fortæl det videre, som har hjulpet dig – og vind en ny bog. Alle opmuntringer, som bliver bragt på Udfordringens nye kvindeside, modtager en særlig gave.
Du! Ja, dig som læser det her. Du har noget, som de andre læsere kan få glæde af.
Du har en masse erfaringer, visdom, opmuntringer, som Gud og mennesker har givet dig – og som hjælper dig i dit hverdagsliv.
Det synes vi, du skal give videre – og det vil vi gerne hjælpe dig med.
Vi ønsker nemlig ikke blot, kvindesiderne skal være Udfordringens envejskommunikation. Vi ønsker også at give jer læsere mulighed for at bidrage og give det videre, som hjælper jer.

Send en sms

For at deltage skal du sende den sætning, bibelvers, opmuntrende historie eller noget helt fjerde, som har hjulpet dig senest søndag den 5. maj, hvis du ønsker at være med i konkurrencen. Du kan sende dit bidrag pr sms til tlf. 24983121 eller pr. mail til: redaktion@udfordringen.dk. Skriv dit navn og adresse efter din opmuntring. Vi offentliggør kun dit fornavn og by.

Alle, som får deres gode råd og opmuntringer trykt i en af de næste to aviser, får en lille gave tilsendt. Desuden trækker vi lod blandt alle modtagne opmuntringer om den nye bog fra Udfordringens forlag: ”Kan incest tilgives?”
Udfordringen forbeholder sig retten til løbende at bruge indsendte opmuntringer.

Læs også her