Martin Smith fra Delirious i Kbh.

Skal lede lovsangen på Randy Clark-konferencen i Kulturcentret.Martin Smith har skrevet nogle af de mest kendte og elskede lovsange: Majesty
I Could Sing of Your Love
History Maker
Here I Am to Worship
Our God Reigns.
Han har været forsanger i det verdensberømte rock- og lovsangsband Delirious i 17 år, indtil det for fire år siden blev opløst.
I den kommende weekend kan man få lov at synge med på Martin Smiths lovsang i Københavns Kulturcenter.
Han er nemlig lovsangsleder ved Healing & Impartations konferencen, som starter torsdag aften (den 23.5.) og fortsætter til søndag.

Randy Clark i København

Hovedtaleren er Randy Clark, og desuden kommer også Tom Jones – dog ikke den kendte irske sanger, men en amerikansk bibellærer fra Cleveland, som til gengæld vil formidle Helligånden til de ca. 1000 deltagere, som ventes.

Den nu 43-årige lovsanger bor i Sussex i England med sin kone Anna og deres seks børn.
Han valgte ligesom de andre medlemmer af bandet at prioritere familien efter de hektiske år, hvor de fartede verden rundt med Delirious. Til gengæld tager han gerne ud og medvirker ved konferencen i Danmark, ligesom han sidste år var med til en kvindekonference her.

Hygger sig med Anna

Sammen med hustruen Anna har Martin startet et velgørenhedsprojekt – CompassionArt, hvor han skriver og indspiller sange til fordel for fattige verden over, sammen med andre sangere og musikere.
Martin Smith har også fået tid til at skrive en selvbiografi om sit liv og sin tid som lovsangsleder i Delirious. Og det har hans kone Anna også! hendes bog hedder ”Mød fru Smith – mine oplevelser med seks børn, en mand der er ’rockstar’ og en passion for at bekæmpe fattigdom.”
Så er det vist sagt.
Både Anna og Martin og deres børn er aktive i en lokal menighed, og Anna elsker at bede for mennesker.

Gå, hvor Gud skubber dig hen

For Martin Smith har livet som lovsangsleder været et kald. Det er nu over 20 år siden, at han følte sig kaldet af Gud til at gå fuldtids ind i lovsangen.
– Vi må hver især lade os lede af Gud og følge ham, der hvor han vil have os, sagde Martin Smith, da Udfordringen talte med ham for et års tid siden.
– Det er det, vi som familie har forsøgt at gøre gennem årene. Også da vi skulle træffe beslutningen om at stoppe i bandet. En æra er slut, og en ny er begyndt. Du bliver nødt til at gå der, hvor Gud skubber dig hen, sagde han til Karin Borup Ravnborg.