Klar til den åndelige kamp

s15_cdPowell_2verdenerSom brikker i et puslespil samler Graham Powell vers fra Bibelen for at give et tydeligere billede af den åndelige verden.

Uanset om man er bevidst om det eller ej, oplever mennesker to verdener. Mange kender den synlige verden godt, men hvad med den vigtigste verden – det, som er usynligt?
Efter flere år med indre kampe søgte Powell hjælp hos kristne ledere og rådgivere. Alligevel fandt han ingen løsning på de problemer, der plagede ham.
Efter megen tid i bøn fik han endelig et svar fra Gud gennem en drøm. Det blev til en åndelig rejse, der ændrede hans liv, og som har hjulpet ham til at føre hundredvis af mennesker hen til frihed i Kristus.
En verden af frihed
Graham Powell er en jordbunden underviser med en god sans for humor. Han har besøgt og undervist i Danmark flere gange, og han rejser til mange andre lande for at lære kristne, hvordan de kan opnå sejr i deres vandring med Gud.
I den lange periode, hvor han ikke kunne få den fred, som han søgte efter, fik han nyttige svar, som gjorde ham meget velegnet til at undervise om åndelig frihed. Det er klart, at man også kan opsnuse en masse visdom fra denne bog, selvom man har været kristen i mange år.
Han begynder med at beskrive den åndelige verden med flere eksempler fra Bibelen. Han fortsætter med at forklare den åndelige kamp mellem Guds og djævelens riger, og hvordan den påvirker den naturlige verden.
Den sidste del handler om hans rejse til frihed fra djævelens indflydelse i hans liv. Hvert skridt til frihed er praktisk, og læseren kan relatere til de eksempler, han bruger fra sine egne oplevelser.
2 verdener er en omfattende og praktisk anlagt bog, som alle kunne have gavn af.

Graham Powell:
2 verdener – kæmper om din sjæl
277 sider • 228 kr.
Udfordringens Forlag