En fremtid fyldt med Passion

s22_CD_Passion-passioncover_lowres_zps15e55fbbÅh – jeg elsker de store stævner. Som de sommerstævner, der netop er løbet af stablen mange steder i landet. Der hvor vi samles flere hundrede eller tusinde mennesker.

Der hvor vi møder de ”gamle” venner og hvor vi oplever fornyelse. For mange er lovsangen noget af det bedste. Der, hvor vi er flere end normalt, og hvor taget eller teltet er lige ved at lette.
Det var præcis den fornemmelse jeg fik, da jeg første gang satte Passion: Let The Future Begin på. Dette er stævnelyden! Selvom de stævner jeg har deltaget i ikke helt har haft samme størrelse som Passion. Passion er en stor konference for 18-25-årige. Den er blevet afholdt siden 1997. I 2013 deltog 60.000 unge mennesker.

De fleste sange på albummet er skrevet til denne konference af bl.a. Chris Tomlin, Matt Redman og Kristian Stanfill. Desuden medvirker Kari Jobe, Brett Younker og David Crowder også. Disse prominente navne er suppleret af et super band og en fantastisk lyd – og ikke engang noget af dét er albummets stærkeste kort, slet ikke.
Det er den hengivenhed til Jesus, som skinner igennem albummets 14 sange. Teksterne ophøjer og løfter Jesu navn op som det eneste navn, hvorved vi kan blive frelst, og de kalder Guds folk til at gå med det budskab.

Så savner du allerede nu de store sommerstævner, så er dette lige albummet for dig. Samtidig har jeg på fornemmelsen, at et par af sangene vil være at finde i din kirke i nærmeste fremtid. Så følg albummets opfordring: Let the future begin 😉
Torben Schmidt