Kunstner til musikere: Lad jer fylde af Ånden

Kari Jobe er generelt en ret glad og begejstret kvinde, og begejstringen blev ikke mindre, da hun kunne vise prisen for Årets Kvindelige Sangerinde frem.
Kari Jobe er generelt en ret glad og begejstret kvinde, og begejstringen blev ikke mindre, da hun kunne vise prisen for Årets Kvindelige Sangerinde frem.

Vinderen af Årets K-LOVE pris for Bedste Kvindelige Sangerinde, Kari Jobe, opmuntrer folk i showbusiness til at lade sig fylde af Gud fremfor andre menneskers indflydelse.
Der er ofte meget fokus og negativ omtale af de mest populære musikere og filmstjerner i medierne. Årets sangerinde, Kari Jobe, ser vigtigheden af at få andre input.

Alle de store navne på den kristne musikscene var mødt frem – og Kari Jobe var en af dem. Hun var begejstret over at være nomineret sammen med de mange store navne:
– Det var så spændende at dele kategori med mine smukke venner og kollegaer. Det var en stor ære, siger hun til avisen Christian Post.
En af de andre vindere var Toby Mac, som blev Årets Kunstner, og ham var Kari Jobe imponeret af:
– Han er bare så super cool, og er du sindssyg, han kan se vild ud med en hue. Jeg ville ønske, at jeg kunne bære en hue som ham, måske kan jeg i fremtiden have et cool pandebånd på eller sådan noget i den stil, griner hun.

Negativ omtale

Presset på unge kunstnere i showbusiness er voldsomt, og ugebladene er fyldt med historier om stjernerne. Især de negative historier kan ofte fylde en del. Kari Jobe opfordrer alle unge, som er en del af showbusiness-verdenen til at lade sig fylde af Gud:
– Bliv inspireret af Åndens frugter. Du vil blive omgivet af alt det her (fra ”verden”) hele tiden. Men værdier og lederskab må altid komme fra Herren. Lad være med at basere alting i dit liv på andre mennesker omkring dig, find værdi og intimitet i Gud som din inspiration, siger hun.
En Guds kvinde
Kari Jobe har, som altid, et stærkt fokus på Gud, når hun snakker om musikken. Hun ved, at musikken har en stor påvirkning på mennesker, men der er mere end det:
– Alle elsker musik. Det er en følelsesmæssig ting. Jeg bruger musikken som en bøn og til samtaler med Gud, for at ophøje ham. Ved lyden af hans navn skal alle knæ bøje sig, fortsætter hun.
Kari Jobes seneste album ’Is Where I Find You’ har hjulpet mange mennesker, og det rører også hende selv at høre dette:
– Jeg blev glad for at høre, at min musik betjente mennesker med brudte hjerter og andre på hospitaler, siger Kari. Hun understreger endnu engang, hvad hun gerne vil huskes for i fremtiden:
– Jeg vil gerne huskes som en Guds kvinde og en lovsangsleder, hvis musik rørte ved liv og hjerter, siger hun og tilføjer:
– Jeg vil også gerne blive hustru og mor, når tiden er inde til det, siger den nu 32-årige sangerinde.