Gymnasie-KFS fylder 50

Det er i år 50 år siden, den første KFS-gruppe blev dannet på et gymnasium. Det skete på Bornholm.
Sådan fortæller KFS på deres hjemmeside. Kai Kjær-Hansen var en del af det trekløver, som dannede den første gymnasiegruppe i KFS’ historie. De andre to var Dina Skarsholm (døbt Dam) og Berit Brejl (døbt Engel-Kofod).
Aktiviteten bestod – ud over bedemøder i private hjem – i tre møder, hvor klassekammerater og andre interesserede fra Rønne Statsskole (nu Bornholms Amtsgymnasium) var inviteret til møder, der tog livtag med almindelige indvendinger mod den kristne tro.
– Vores mål var ikke diskussion for diskussionens skyld. Men vi brugte det som et middel, hvor vi forsøgte at komme hen til det centrale med Jesu død og opstandelse som det vigtigste, fortæller Kai Kjær-Hansen, der i 1963 begyndte i 3. g, til KFS.dk.
Eva